Geertje

In 2009 studeerde ik af als scenograaf aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (theatervormgeving, decor- en kostuumontwerp en theatermaker). Theatraliteit zit voor mij in alledaagse situaties. Door iets absurds toe te voegen of juist iets essentieels weg te laten krijg je een vervreemdende theatrale werking. In mijn ontwerpen zoek ik naar vervormingen en uitvergrotingen van menselijke eigenschappen, materialen, objecten, situaties en gebouwen.

Vers Vlees Producties: Samen met Milena Cnoops vorm ik sinds 2009 Vers Vlees Producties. We maken theater vanuit beeld en gaan daarbij op zoek naar het grensgebied tussen beeldende kunst en theater, gebruikmakend van verschillende disciplines. Inmiddels hebben we onder de naam Vers Vlees producties 3 voorstellingen gemaakt:
No1 (2010) voor NU Nieuw, onderdeel van het beeldend theater festival de Worteldagen in Norg.
HOED (2010) Performance voor de Museumnacht in het Van Gogh Museum te Amsterdam
ELLUS (2011) voor het Amsterdam Fringe festival waarmee we de publieksprijs wonnen.
BRAAM (2012) Amsterdam Fringe festival.

M: info@geertjegeurtsen.nl

T: 06 24585548

Links:
www.versvleesproducties.nl // www.milenacnoops.nl // www.gijsgeurtsen.nl // www.studio52nd.nl
www.reneevanmarissing.nl // www.avecpleijsier.nl // www.elisabethboor.blogspot.nl // http://www.likeminds.nl/ //

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.