Stut Theater / Net Even Anders Portretten

Drie portretten van vrouwen die er heel bewust voor kiezen om net even anders door het leven te gaan. Zeliha is een Turkse dame die vele liefdes heeft gekend. De laatste bleek echter op mannen te vallen… Wat doe je dan? Hem helpen of hem vermoorden? Zeliha volgde het advies van haar opa op. Karin heeft een groot hart voor het welzijn van de wereld en is daarom het avontuur aangegaan om zelfvoorzienend te gaan wonen. Ze had echter nooit verwacht haar Ikea-keuken te gaan missen. En dan Yvonne. Yvonne weet niet wat een vrouw precies is, maar ze is zeker geen man. Yvonne is wel iemand. Hoe dat zit vertelt ze je zelf wel.

In maart 2017 vierde Stut haar veertigste verjaardag met het Net even Anders Festival: een tiendaags theaterfestival in ZIMIHC theater Stefanus te Overvecht. Ter gelegenheid van dit festival heeft regisseur Eline Loomans de Net even Anders Portretten gemaakt – een voorstelling van ongeveer 25 minuten waarin het anders zijn van mensen op indringende en ontroerende wijze in beeld gebracht is.

De optredens tijdens het Festival smaken naar meer: de voorstelling is te boeken tot de Kerst 2017. Neem voor meer informatie contact op met Kyra via kyra@stut.nl of 030 2311801.

Regie Eline Loomans
Regie assistentie Rhodé Gonggrijp
Vormgeving Geertje Geurtsen
Spel Karin Helgenberger, Yvonne Verstraten, Zeliha Yurt
Foto’s Guido Fokkema
Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht, Prins Bernhard Cultuurfonds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *