Likeminds / Kitsune

Scenografie en kostuumontwerp
Februari 2013

Kitsune

In een glazen pot zwemt het hart van Kitsune (狐) en in haar borst rest slechts een groot gat. Haar leven is als dat na een tsunami. Alles ligt overhoop, het is maar goed dat ze haar hart in glas met zich meedraagt. Niets of niemand kan haar nog raken.

Tussen de brokstukken van haar realiteit loopt ook een man rond. Ontheemd en ontworteld lijken ze perfect in elkaars wereld te passen. Kitsune is Japans voor ‘vos’. In het leven van Kitsune is niets wat het lijkt en lijkt niets op wat het is. Een hedendaagse voorstelling met een filmische touch en live electric dreampop van het in Japan wereldberoemde duo the Nobis

Concept: Khadija Massaoudi
Tekst: Khadija Massaoudi – Mustafa Duygulu
Spel: Khadija Massaoudi – Mustafa Duygulu
Regiebegeleiding: Marien Jongewaard
Scenografie: Geertje Geurtsen
Lichtontwerp: Natasja Giebels
Fotografie: Jean van Lingen

met Livemuziek van the Nobis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.