Stut Theater / De Tour van Frans

Kostuumontwerp
Juni 2014

Daar waar de wielrenners van de Tour de France in 2015 op hoge snelheid door de wijken fietsen, volgt Stut Theater de Utrechtse etappe in een theatrale ronde. In mei, juni en juli 2014 trekken wij door de wijken, ontmoeten de bewoners en tonen hun verhalen. De Tour van Frans gaat over bekende paden en onbekende wegen. Ontdek hoe inwoners ooit de weg naar hun wijk vonden: vanuit het zuiden, het noorden of om de hoek. We onderzoeken waar wegen onverwacht kruisen. We gaan niets uit de weg.

Mijn verhaal in de schijnwerpers.
Op het podium staan is echt anders dan een muurtje behangen…

Stut Theater maakt deze theatrale tour met bewoners uit Hoograven, Kanaleneiland, Overvecht en Zuilen. We kijken door hun ogen naar de bijzondere kanten van deze wijken. In hun levens spelen thema’s als veiligheid, levenslust en gezondheid een grote rol. Ze zetten hun wijk opnieuw op de kaart.

1130_2_Stut_TvF_Kanaleneiland_web-5

1128_2_Stut_TvF_Kanaleneiland_web-2

1127_2_Stut_TvF_Hoograven_web-3

1117_2_Ikbenernog_Zuilen_web03GuidoFokkema

1118_2_Ikbenernog_Overvecht_web04GuidoFokkema

1112_2_Ikbenernog_Overvecht_web02GuidoFokkema

 

Fotografie: Guido Fokkema

www.stut.nl

E-flyer De Tour van Frans-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.