Vers Vlees producties / BRAAM

Een voorstelling met Vers Vlees producties
September 2012

braamster

“Hopelijk horen we meer van dit duo dat een verfrissende wind laat waaien over de Nederlandse theaterfestivals. Een duo om in de gaten te houden!” (Theaterjournaal)

De publieksprijswinnaars van 2011 keren 2 t/m 9 september terug op het Amsterdam Fringe Festival met hun spiksplinternieuwe voorstelling. BRAAM is een beeldende compilatie waarin geen enkel aspect zo is vormgegeven als het ogenschijnlijk lijkt.

Twee mannen leven in een gelijke ruimte naast elkaar, maar hebben elkaar nog nooit opgemerkt. Zij zitten vast in een dagelijkse routine waarbij alle handelingen onbewust op elkaar zijn afgesteld, zodat zij als een geoliede machine hun dagen slijten. Gaandeweg ontdekt het publiek op welke manier hun levens met elkaar vervlochten zijn en leren zij de onderliggende verlangens van beiden kennen. Herkenning en vervreemding wisselen elkaar in deze absurdistische puzzel in een hoog tempo af.

Concept, ontwikkeling & vormgeving: Geertje Geurtsen & Milena Cnoops
Eindregie: Elisabeth Boor
Spel: Thijs Bloothood & Gijs Geurtsen
Muziek: Job Vermin
Grafische vormgeving: Machiel Pleijsier
Productie: Nina Lahocsinsky

Met dank aan: Studio52nd, Voordekunst, Amsterdam Fringe Festival, Castrum Perigrini, Paul Reyndorp, Chris Belloni, Shayne McCreadie & Renée van Beek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.